Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov

Torps Eftf. i Rødekro udfører alle former for renovering af lejligheder, villaer og erhvervsbygninger. Vi har over 60 års erfaring og står både for totalrenoveringen af hele huset og den mindre renovering af f.eks. køkken, stue eller tagetage.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og gennem en tæt dialog og grundig rådgivning sikrer vi sammen den optimale renovering af dit hus eller lejlighed.

Kræver renoveringen særlige specialløsninger, kan vi ofte hurtigt udføre opgaven på vores eget snedkerværksted i Rødekro og dermed sikre en hurtig levering og montering.

I forbindelse med totalrenovering samarbejder vi med en lang række lokale samarbejdspartnere fra Rødekro og Aabenraa-området. Det er ingeniører, arkitekter, VVS’ere og blikkenslager samt murer, elektriker, malere og smede, som alle deler vores høje krav til kvalitet og service.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på renovering af dit hus eller lejlighed.

Skulle du ønske at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ring til os og få en uforpligtende snak om dit projekt, uanset om du ringer som privat kunde eller fra erhverv.