Garantiordning

Torps Eftf. er medlem af Byg Garanti – Dansk Byggeri.

Vælger du en håndværker, som er med i BYG, får du som privat forbruger en 5-årig garanti på håndværkerens færdige resultat.
Det gælder uanset om det er et nybyggeri, ombyggeri, reparations- eller tilbygningsarbejde. De enkelte materialers kvalitet hæfter producenterne for, men vi henviser dig gerne til producenter der leverer solide produkter.

Fuld garanti uden det koster ekstra

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kroner. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG`s Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum, som du naturligvis får tilbage, hvis indsigelsen er berettiget.

BYG GARANTI er en del af Dansk Byggeri. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem – også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.